Back to old times..

Hej Hej.

 Vet inte varför jag hamnade med alla gamla foton i knäet men så blev det. Egentligen så letade jag efter kuvert och störde mig på något som stack ut ur fotolådan, sedan var det kört.
Jisses vad kul det är att titta på gamla bilder, då menar jag så gamla bilder att jag inte sparat dem digitalt på min externa hårddisk utan i papperskopior. Back to old times.. 

Lilla jag.

Med syster bredvid när vi var 5 och 3,5 år säger bilden. I alltid lika dana kläder för det skulle vi alltid ha enligt vår lilla mamma. Så söta cså. Man ser på bilden hur jag bitit av håret i sidorna. Gissa vad som hände sedan? Jag fick bli kort klippt. Bu för mamma…

Coopare, det var så vi kallade oss. Lyssnade på synt och depprock och festade friskt kan jag lova. Men attans vad kul vi hade, önskar att jag hade haft kvar alla bilder från den tiden men det tiden men de är som bortblåsta. Så himla trist.

Fröken blå, tror att bilden är från en av Roberts födelsdagar kanske fyllde han 27 om åren stämmer vilket säger att jag är 27. Tokbrun av allt solariesolande. Det var tider det.

Minimaran 2006.

2006 sprang killarna minimaran runt Stockholm Stadium och fick guldmedaljer. Den medaljen var stor och viktig för Wille som sprang förbi sina kompisar på upploppet inne på Stadium. Självklart med Ferrari kepsen på skallen för i grund och botten är William en bil kille.Tiden går och liten blir stor, 10 år senare går han på gymnasiet och övningskör med bil. På bilden hade Wille precis slutat i förskoleklassen. Lilla Puffen.


Flätan förevigad.

Jodå detta är inte Tilda som har inbakade flätor det är vår lilla kille timmarna innan frisörbesöket. Tänk om han varit modig och behållit sitt långa hår eller nej det är nog inte Marcels grej att vara långhårig. Men precis som då när han var lite var han tvungen att prova på allt inget kan gås förlorat.
Det viktigaste med livet har alltid för dig varit att  HA KUL. Gulle dig, Marcel.

Första hockeymatchen som målis.

Redan efter 1 träning på isen bestämde du dig för alla vara målvakt. Men att du skulle välja målvakt var inte så konstigt för både i fotbollen och i innebandyn så började du som målis. När du väl bestämt dig fanns ingen återvändo, målis blev det och det är tur för jag tycker att hockeyn är alldeles för tuff för mig. Tänk om du varit utespelare då hade jag nog gömt mig bakom en kudde varje match. Hockeyn blev så viktig för dig och nu spelar du i en av Sveriges bästa klubbar. Samtidigt har du alltid haft ett behov av att inte snöa in i bara ett spår därför har du alltid värnat om dina Tumba kompisar vilka blev ännu viktigare när du byte klubb. Vilket märks särskilt nu då du nästan hoppar ur bilen hem för att hänga med dina polare.

Minns din första match som ni vann med 21 – 0 mot något lag i Köpings trakten.Första bilden på far och dotter.

Snart 10 år sedan bilden togs på er. Du fick så bråttom ut när värkarna väl satte igång att inte varken pappa eller jag Tilda hann med.  Första natten låg du och sjöng hela kvällen, så underbart. Robert har det inspelat och sparat som tur är. Helt makalöst. Jag blir nästa rörd av att titta på denna bilden.

All kärlek till er båda.


Fiskpinne tjuven.

Under några år hade vi en fiskpinnetjuv här hemma. Så fort vi vände ryggen till så hittade vi dig med en kall fiskpinne i handen. Det är kanske för att du åt för många vi aldrig äter fiskpinnar längre.


Långhårig jag.

Jag har faktiskt varit långhårig ser jag. Men varför får jag inte superlångt hår som Tilda har hur mycket jag än sparar? Fick veta av  min frisör för något år sedan att alla hår har en max längd. Då måste detta varit min maxlängd som vuxen i alla fall. Hallo Håret, jag vill har dig långt igen!

Docksöt.

Hur söt är inte min systerdotter Julia på denna bilden? Så söt man bara kan vara. Jag tycker att Julia påminner om dockorna som står på hyllan i affären i Kajsa Kavat boken.  Vilken gullunge. Nu kanske 10 år senare spelar du fotboll hela dagarna. Jag kan slå vad om att du säkert kommer spela med en gul och blå tröja när den dagen kommer. För en mer tävlingsinriktad liten unge har jag aldrig möt och barn har jag träffat ganska många som förskollärare. Puss på dig dockan Julia.

Mina vänner nu måste jag ta tag i denna dagen.
Puss på er.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: