Hej alla Söndagsfirare.

Hej.

Då var det redan söndag igen och imorgon börjar barnen skolan. Erkänner att jag tycker att detta påsklovet känns långt, kanske för att familjen var ute och reste i början av lovet.

Uppe med tuppen igen.

Jag har varit uppe med tuppen både igår och dag för att ta emot köpare av Tildas gamla cyklar som hon sålt på blocket. 2 av 3 sålda hittills det är faktiskt bra tycker jag.  Den ljusrosa cykeln fick finns kvar om någon är intresserad här.Tilda är super nöjd för att hon skrapade ihop pengar så hon kunde köpa eller förhandsboka en airboard som hon så länge velat ha. Nu återstår bara att vänta tills den 26/4 då den ska komma. Blocket är faktiskt riktigt bra när man vill bli av med gamla prylar som bara är i vägen. Eller varför inte en garageloppis?

Baka baka liten kaka.
Efter att varit ute i trädgården och fixat någon timma blev jag både hungrig och fika sugen. Så självklart blev det bakning för att lätta på mitt sockersug. Hallongrottor och chokladmuffins med mjölkchokladbitar bakades. Så gott och mumsigt. 
Hejar på AIK i den allsvenska premiären och  planerar lite inför nästa vecka. Tycker det är skönt att ha lite koll på vad som ska hända och ske.
Ha det gott så hörs vi snart igen.
Puss. 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: