Bara Wille och jag.

Hej.

Hoppas att ni mår bra och att ni inte tråkat ut allt för mycket på mig. Ibland så tryter både orken och min inspiration till att blogga, fast jag tycker att det är så roligt. Framför allt är det så kul att jag hållit på så länge nu ser bloggen som min stora dagbok. När jag var yngre skrev jag massvis med dagböcker. Att skriva blev mitt sätt att hantera livets upp och nedgångar.

Bara Wille och jag.

Så skönt att bara få umgås och rå om ett av mina barn i taget. Tilda och jag har mycket tid tillsammans men med killarna blir det mindre vilket kanske också är förståligt med tanke på att de är äldre. Men jag försöker verkligen lägga så mycket tid jag bara kan även på våra killar. Wille skulle till stan och shoppa nya jeans vilket han inte gjorde när vi var i London och jag fick följa med.  Så idag blev det bara Wille och jag på tu man hand.


En sväng på NK.

Jag hade två stopp i stan, the på NK och att gå till NK väskor för att få tips på var och hur någon ska kunna laga ena öglan på min Rebecca Minkoff väska. Den väskan gick sönder en dag i London vilket jag blev lite ledsen för att jag tycker så mycket om just den väskan. Tips fick jag så nu får väskan följa med till stan på tisdag och bli lagad.


Favorithörnet på NK.

Mitt absoluta favohörn på NK är Marc Jacobs hörnan. Alltid så hamnar jag vid deras skal till mobiler, där jag ofta hittar nya favisar. Alltså…jag tror jag dör!!! Har det någon gång funnits något snyggare skal? Jag blev tok kär i detta fina. Tyvärr gillade jag inte alls pris lappen som löd 795kr…Suck…det kan inte vara menat att jag ska ha detta fina på min telefon när det är på tok för dyrt. Men snyggast var det trots prislappen.Lunch på Vapiano.

Äntligen har även jag varit på Vapiano och ätit lunch. Fattar inte hur jag bara kunnat gått förbi alla gånger innan. Nu lär jag nog stanna till så ofta jag bara kan när jag gå över Kungsbron från Stressmottagningen bland annat.


Maten var så himla bäst. Restaurangen får topp betyg av både mig och Wille. Charmen, maten och miljön tilltalade oss mitt i prick. Vi tackar och bockar och kommer snart igen kan jag lova.

Dagens tips.

Oftast är det de små detaljerna som gör en miljö, en outfit eller ett hem. Därför kanske vi alla letar efter det där som vi gillar. Idag såg jag dessa ljuslyktor på Things. Kanske något som jag kan apa efter eller göra min egen variant på. Hur som helst, snyggt var det allt.Sist men inte minst.

Sist men inte minst en fika på Espresso House innan vi åkte hemåt igen. Marcel och hans kompis var inne och skulle köpt jackor vilket knasade sig för Marre med kortet så lilla mamma fick komma förbi och lösa ut jackan. Skönt att sätta sig ner och bara andas med min stora cappuccino och kolla på alla människor som rusar förbi i tid och otid.

Jag önskar er alla en riktigt fortsatt skön lördag.
Puss och Kram.

One thought on “Bara Wille och jag.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: