Höjdare för mig.

Hej.

En höjdare idag, eller hur? Stockholm har bjudit på helt strålande väder. Jag har verkligen tagit allt i lugn takt och bara gjort de få måsten jag var tvungen till. Annars så har jag gjort sånt som jag tycker om och får energi utav.

Höjdare från taxfreebutiken.

Jag sparade mig med shopping till vi kom till Heathrow Flygplats. Fattar inte hur det kunde gå till egentligen jag som är en shoppingtant. Kanske för att jag behövde och ville ha lite nya parfymer och så fick det bli. Jag har varit sugen på parfymer från Marc Jacobs ett tag så vad passar väl bäst då om inte miniflaskor så jag kanske kan hitta min favorit där ifrån. Min favorit från Hugo Boss fick också åka med hem till mig. Hel nöjd med andra ord….


Höjdare ute i solen.

Alltså det blev riktigt varmt ute på altanen idag. Till slut satt jag i kortärmad blus och bara njöt av allt. Lugnt och skönt när jag fick huset för mig själv. Tilda var på fick i centrum med sina gympakompisar och Wille var hos en kompis. Lovely!!!

Firade lite extra att allt var så bra med årets första glas rött ute i solen. En höjdare för bara mig.


Höjdare insats av Flempan killarna i Riga.

Jag har pratat om dessa killar så många gånger att ni kanske rent av fått lock i öronen. Jisses…de tog brons i en stor internationell hockeycup på högsta nivå i Riga. Det sägs också att de inte var långt ifrån att gått till finalen. En av killarna från Flempan utsågs till turneringens bästa back, Ludvig Almgren. Grattis till duktiga Ludvig.

En sak är säker att det är sju resor värre att följa era framfarter och matcher från Cuponline. Funderar skarpt på att följa med er till Finland i början av maj…för jag vill ju se hur bra ni spelar.

Stort Grattis till er alla. Ni är fantastiska.

 

Bild från kära makens facebook.Höjdare för mig.

Tror jag hittat en av de sysslor eller görande som jag trivs allra bäst med. Fixa i trädgården. Jag var ute och fixade i min egna takt i lugn och ro. Trädgårdsfixet ger mig sådan lust och energi. Tänk om jag skulle sadla om och bli trädgårdsmästare på gamla dar? Tror på allvar att det skulle vara bra för mig på alla sätt och vis.

Sötnosar. Nu tänker jag kolla om det finns någon bra film att kika på ikväll.

Ha en fin kväll.

Puss Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: