This is my London . today.

Hello Darlings.

Läste ni? Jodå, jag pratar faktiskt engelska nu när jag är här i London. Men jag erkänner att visst är det skönt att ha Wille med sig som är grym på engelska.

Efter vår första tur landade på vårt fina hotell med datorerna i knäet.  Har man med sig en sådan tröttmössa som mig så behövs mina minuter med vila och sömn på hotellet.

Vi har verkligen mött våren här i London idag. Solen har strålat och det har varit runt 15 grader varmt. Så underbart skönt. Vi har åkt runt i stan och kikat och sett det mesta som bör ses. Shoppat vidare med Tilda som är en shoppinggirl. Annars har vi hunnit med god mat och lite fikande. Kvällen tillbringade vi i Hyde Park och Kensingtown Garden. Ekorrarna är så tamma att man kan klappa dem när de kommer nära. Jag är tokkär i denna fantastiska stad. Hade jag varit ung hade jag flyttat hit på momangen. För er som orkar kommer min dag i bilder.

This is my London . today.

Hade tänkt att visa alla de fina bilder som det blivit under dagen men internet krånglar och ligger tydligen nere på hotellet så de kommer förhoppningsvis upp imorgon.

Sov gott.

Kram.

Kommentera

Up ↑

%d