Hej från London.

Hej på er.

Har ni varit ute och flugit till Blåkulla idag? Min flygtur gick London istället. Vi mår bra här i fina London men jag erkänner att jag är sjukt trött. Klev upp vid 03 i natt för att hinna med allt och hinna med planet som gick redan 07. Så om jag inte sover gott i natt är det något riktigt annat crazy fel på mig förutom min utmattningssyndrom.

Vädret har inte varit toppen men det är väl så det brukar vara med vädret i London. Småregn nästan hela tiden gjorde att jag inte varken hade lust eller orkade plocka fram stora kameran. Men imorgon måste den verkligen fram.

Min första dag i London.

Det märktes att även Arlanda var påverkat av den fruktansvärda händelsen i Bryssel för överallt fanns det vakter och poliser. Vår avgång gick inte från terminal 5 utan var flyttad till terminal 2 vilket innebar att vi fick börja morgonen med en rask promis runt halva Arlanda.

Gått och gått.

Vi har gått och gått faktiskt nästan 2 mil säger Hälso appen. Åkt turistbuss vilket faktiskt var kul. Besökt både Selfridges och Primark. Fikat och ätit gott. Upplevt och utforskat London. Det som slagit och fångat mig mest är hur fantastiskt rent och fint London är. Inga tiggare i varje gathörn eller på buss eller tåg. Vackra underbara hus. Tokgillar husen och arkitekturen. Vita hus med svarta eller mörka dörrar och helt makalöst fina entre´golv. Helt i min smak.

Drömställe för Wille.

London är en dröm för W som tokälskar coola bilar. Överalllt och speciellt i delar där vi bor finns de i varje gathörn.
Speciellast idag…

     Sov gott. 

     Hörs imorgon.
                  
    Kramis.

2 thoughts on “Hej från London.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: