Glad påsk på er alla.

Hej.

Nu har jag landat framför Maria Wern med Wille. Vi är färdig packade och bävar lite för att kliva upp vid 03:30 i natt. London, here we come tomorrow!!!

Mycket fixande.

Mycket fixande har det varit idag, precis som vanligt när man ska iväg. Inte nog med det så skulle ena bilen på service vilket gjorde att R och jag fick åka 2 gånger till Väster Haninge fram och tillbaka. Nu har det blivit påsk hemma hos mig också, men vi får fira påsk tillsammans på vårt egna lilla vis på tisdag nästa vecka då vi är samlade alla igen.


Tilda påskfin på påskträningen.

Idag var MT tjejerna påskfina påskkärringar. Tilda var även fin i håret med fjädrar…

Övningskörde med Wille. 

Nu börjar det gå så bra för Wille att det börjar kännas ganska avslappnat att åka med . Det viktigaste och svåraste är att inte tappa fokus när man är handledare. Tänk vad skönt det blir för mig när Wille kan köra sina syskon på träningar.Dagens gåta.

Visst är det både lite charmigt och kul med päronslitt glassen. När killarna var små åt de upp päronslitten snabbt så de kunde avara på gåtan. Glasspinnarna skulle sedan sparas så de kunde ”gåta”. Det bästa är att glassen är riktigt god. Helt i min smak.

Sötnosar, nu måste jag sova några timmar.
Glad påsk på er alla.
Puss.  

Kommentera

Up ↑

%d