Glöm ej att leva.

Hej Hej.

Idag var det dags igen för ett besök hos läkaren. Är det något som är jobbigt med min sjuka är det att gå till läkaren. Trots att min läkare är hur gullig och bra som helst så tar det all energi jag samlat på mig. Som tur är så är vi inne på samma linje vilket ger mig ett lugn att landa i allt och komma igen som en mycket starkare och friskare JAG. Tack doktor K för stödet.


Fixa och trixa inför våra resor.

Fast jag helst av allt både ville och behövde åkt hem till kudden så var jag tvungen att fixa och trixa inför familjens äventyr till helgen. Men efter en god fika på mitt favoställe och med en god Stresskompis i telefonen piggade jag på mig så jag fixade allt.


Växlade pengar med vis eftertanke.

Alltså nu får det vara nog med all skit i vår värld. Ska allt hat mot alla våra olikheter utrota halva vår värld? Är det dit vi vill komma? Jag blir så enormt ledsen över hur några vill förstöra allt för oss som verkligen vill leva och får uppleva allt det vackra och fina som finns. Sänder många tankar till Bryssel idag men samtidigt till alla vi som fortfarande hoppas och tror på vår värld.


Så det var med blandade känslor jag växlade till mig pund idag. Ska vi våga åka på vårt lilla äventyr?
Ska vårt äventyr gå i kras för att några förstör? Beslutade mig för att ingen ska få bestämma över vad vi vill göra. Frihet ett ord som snart tappar sin innebörd och kanske rent av sluta existera.

Dagens vill ha NU…

Jag älskar By Malene Birger. De har så fina saker. Jag är helt såld på deras produkter och hade så gärna tagit med mig allt som fanns på detta bordet hem på momangen. Hur coolt hade det inte varit att haft en av de större väskorna som handbagage nu på torsdag?

Massor med kramar till er alla idag.
Puss.

Massor med kramar till er alla idag.

 

2 thoughts on “Glöm ej att leva.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: