Hockey i Bålsta igen – Bronsmatchen.

Hej på er.

Vaknade i morse med en sådan djävulsk skallevärk. Den har envisats med mig hela dagen. Jag tycker att har man stoppat i sig alldeles för många alvedon så borde huvudvärken vara borta men inte alls. Kanske lättade den lite men det var i så fall marginellt. Jag hade kunnat köpa att ha denna värk om jag varit ute på krogen eller haft en hemma kväll med vinflaskan men så blev det ju inte alls.


 Hockey i Bålsta igen – Bronsmatchen.

Ingen sovmorgon här inte för idag började dagens program med bronsmatch mot Djurgården för Flempan killarna. Matchen var en mycket jämn historia som Djurgården vann på sudden i förlängningen. Lite tråkigt för jag hoppades på mina favorit killar. Man ska ju inte skylla på en massa saker och det finns säkert flera andra lag som har flera spelare skadade. Men Flempan gänget  saknade runt fem spelare som om de vore friska skulle spelat idag. Då kanske matchen fått en annan utgång.

På torsdag åker Flempan gänget till Riga på en internationell hockeycup. Jag önskar killarna all lycka till och kommer heja allt jag kan även om jag inte åker med till Riga .

Heja Flempan – Ni är bästa laget…

Promis med Tilda.

Tilda och jag tog en promis eller T cyklade medan det halv regnade eller mini snöade. Så skönt det var att komma ut och andas och få frisk luft. Vi bor ju bara för bra med närheten till skogen, sjöar och allt lugn.


All Kärlek till er alla.
 

2 thoughts on “Hockey i Bålsta igen – Bronsmatchen.

Add yours

  1. Det är roligt med sport.
    Skoj för grabbarna att åka till Riga och spela. Heja Flempan gänget 😉
    Ha en skön söndag kväll och hoppas huvudvärken har gett med sig.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: