Vår och trädgårdsdrömmar.

Hej.

Trevlig lördag på er. Här har dagen fortsatt med lite ändrade planer, Tilda hade ont i halsen och var hängig så det blev ingen gympa för henne. Marcel var trött redan innan jag skjutsade iväg honom i förmiddags på träningen och sedan var han ännu mera trött så han valde i sista sekund att hoppa av kvällens Bjurling pass. Det var väl bra att ta det säkra före det osäkra så de inte blir sjuka på riktigt i nästa vecka. Då vi ska ut på äventyr hela familjen på olika håll.

Tänk att det är på torsdag vi åker till London, Wille, Tilda och jag. Robert och Marcel åker till Riga på hockeycup samma dag. Det är ju jätte nära. Jag har inte fattat att det är så snart.

Trädgårdsdrömmar och återhämtning. 

Äntligen hann jag med att mysa in mig med gott kaffe och min nya tidning. Så skönt att sitta och få en massa nya spännande tankar och ny inspiration. Bästa stunden på hela dagen.

Vårpromis och första cykelturen.

När planerna ändrades var jag bara tvungen att gå ut och gå en stund. Annars hade promisen blivit innan Marcel klivit på isen i Spånga. Tilda var sugen på att följa med och premiär cykla på sin nya cykel som hon bara testat en kort stund i snömodden. Nya cyklar är något speciellt, jag minns när jag fick nya cyklar när jag var liten. Känslan av att nästan flyga fram på sin nya cykel som jag var så stolt över att jag höll på att spricka.


Bussparken.

Tilda och hennes kompisar har blivit så stora nu att de hänger själva i Bussparken. Så det var nog därför cykelturen stannade en stund i parken. Minns att när killarna var yngre hade de också ett år när de hängde i bussparken hela våren med sina kompisar. Nu är det Tildas tur att hänga där med sina kompisar.

Barnen verkar det inte vara så farligt med. De var nog bara lite extra trötta eller slitna efter en vecka i skolan och alla träningar de gör våra yngsta.

Nu tänker jag bara slappa och ha det lugnt och skönt.

Göra en lördagskväll hemma i soffan med en massa gott.

Ha en bra kväll.

Kramis.

2 thoughts on “Vår och trädgårdsdrömmar.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: