Semifinal i SHC 2016.

Godmorgon.

Har ni sovit gott?
Det är ju kallt igen ju, vem har bestämt det kan man undra. Våren hade ju kommit så var är du sol och värme? 

Semifinal i SHC 2016.

Igår kväll var det dags för de fyra bästa lagen i Stockholm Hockey Cup att göra upp om finalplatserna i Bålsta ishall. Bålsta mot Djurgården och Flempan mot Nacka. Vinst blev det för Bålsta men attans vad bra Djurgårdens målis var i målet. Utan honom hade nog siffrorna blivit större än 2 – 0 till Bålsta.
Flempan mot Nacka var en jämn match men tyvärr förlust till Flempan som förlorade med 2 – 3.
Så på söndag blir det bronsmatchen som det ska spelas om för mina favoriter.

Mina lördag.

Min lördag kommer bli en dag med ett fasligt körande mellan en massa idrottshallar över halva staden känns det som. Först ut till Visättra, hem en stund och fixa lunch, köra Tilda till gympan, hämta Marre, hem igen, hämta Marre, hem igen och äta för att åka mot Spånga och Bjurling träning i kväll. Tror minsann att jag kommer landa med huvudet före i soffan framåt kvällen.

Men nu tar vi glada och positiva mungipor och gör en bra dag av denna lördag.
Puss och Kram.

One thought on “Semifinal i SHC 2016.

Add yours

  1. Här har vi en superfin dag idag. Varit ute på två promenader.
    Vad jag skulle vilja slänga mig över den godisburken du visade i tidigare inlägg. 52 dagar har jag varit utan godis nu. Satte som mål påsk. Då ska jag äta 😉
    Stor kram till dig.
    Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: