Glad och lycklig.

Hej igen.

Ännu en händelserik dag med en massa intryck för min del. Jag känner mig nästan speedad, behöver verkligen andas och varva ner, NU. Men när jag haft en så här bra och härlig dag igen blir jag så glad, upprymd och kanske speedad. Lycka tror jag är känslan. Självklart så har både armen och benet som jag kallar det problemet för krånglat och gjort ont men jag känner mig glad och lycklig.

Glad och lycklig.

Glad över min frukost på Thelins.
Glad över att det var så kul att träffa tjejerna på Stressmottagningen.
Glad för att vår fysioterapeut Heli är så underbar, glad.
Glad över min underbara promenad i stan i solskenet.
Glad över samtalet med Amanda.
Glad över Roberts vackra blommor som pryder bordet.
Glad över att jag orkade laga så god middag.
Glad över att våra barn var glada och nöjda med sin dag.
Glad över samtalen med Marcel i bilen.
Glad över samtalet med fina Agneta.
Glad över samtalet igår med min SBF kollega, Jenny.
Glad över att R och jag hade det så mysigt igår.

Glad över att jag känner mig lycklig trots allt knas som ändå är med mig.

Dagens lilla tanke.

Sov gott.
Puss.

One thought on “Glad och lycklig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: