Hur tänkte hen NU?

Hej igen.

Alltså hur står det till med infartsparkeringarna i vårt kära Tumba?

Skulle du inte hunnit parkera din bil på de vanliga infartsparkeringarna innan 07:35 så måste du skynda dig för att få en plats vid Alfa Laval. Där måste du senast vara strax innan 08 annars är det kört för dig och din bil. Detta vet jag ju om sedan länge och kan hantera ganska bra.

Hur tänkte hen NU?

Kört måste det ju verkligen varit för denna fina bilen i morse då den parkerade så jädra tight mot min att inte ens en liten loppa skulle kunnat komma in i sin bil. Grrrrr!!!!
En man som också var på parkeringen samtidigt som mig hävdade bestämt att detta skulle jag fota och anmäla som felparkering då det nästan var omöjligt för mig att komma in i min bil. Kan man verkligen anmäla sådant? Någon som vet? Så jag fick försöka slingra mig in genom andra framdörren och klättra i förarsätet. Vilket inte var det lättaste med mitt onda ben och höft.

Alltså, hur ska vi i Tumba tänka? Komma i tid till parkeringen eller parkera in våra bilar så de andra bilarnas förare sitter fast och har svårt att komma ifrån parkeringen?

För mig är svaret givet…….KOM I TID!!!!

Kramis från mig.

One thought on “Hur tänkte hen NU?

Add yours

  1. Men så irriterande…… jag har ingen aning om man kan anmäla men vad hjälper det tänker jag. Det blir inte lättare att komma in i bilen för det 😉 Kram Anette

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: