Tankat energi på Djurgården.

Hej.

Idag åkte R och jag till Djurgården och bara myste i det vårlika vädret. Det var helt underbart att bara gå omkring helt planlöst. Vi stannade till på ett mysigt ställe Flickorna Helin & Voltaire för att ta en kaffe. Vilket visade sig vara så bra att vi gick ett varv runt Djurgården och åt även lunch på samma ställe.


 
Tankat energi.

Djurgården och Rosendalsträdgård.

Solen strålade men jag erkänner att det hade varit skönt med ett par tunna handskar för i skuggan var det kallt om fingrarna fortfarande.  Såg hur många duktiga människor som helst som var ute och joggade längs strandkanten. Gissa om jag önskade att jag varit lika duktig och frisk?

Rosendalsträdgård.

Lika underbart som förut. Förstår inte att jag inte varit där på så länge. När killarna och främst Wille var liten var jag där kanske en gång i veckan under sommarhalvåret. Nu får det bli ändring på det igen. Kommer kanske redan nästa vecka igen om allt klaffar åter till Rosendalsträdgård..

Mårbacka pelagoner och en rad med tips och tankar har jag med mig hem därifrån. Precis vad jag behövde och önskade. Tyvärr så var deras lunch inte i min smak idag annars hade vi säkert suttit där ute i solen och lunchat.


Min lilla kasse.

Hade jag varit rik som ett troll hade R fått bära tunga kassar hem från Rosendal men som tur var är jag inte det ännu….Så min kasse blev en liten en men med 5 pyttesmå medicinflaskor till småsmå blommor var tanken.

Tack hjärtat för en toppen dag på Djurgården.
Kramis.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: