Nu är medaljerna där de hörde hemma.

Hej igen.

Vilket kaos det blev vid prisutdelningen på tävlingen som Tilda och hennes Tullinge deltog i. Jag brukar tycka att det är super kul att försöka döma tävlingen. För typ så där 100 år sedan var jag utbildad domare. En av Tildas tävlingar för något år sedan dömde jag med bra 1 placering i ett redskap fel så därför är det kanske lite extra kul att se om jag fortfarande kan.

Vid prisutdelningen i helgens Hammarby trupp cup blev allt fel. Sekretariatet hade räknat ihop poängen helt fel….hur man nu kan göra det. Vilket gjorde att det lag som då vann alla 3 redskapen i själva verket kom 7:a – 8:e plats i alla grenar. Jag tänkte …jaha jag kunde visst inte längre.

Nu är medaljerna där de hörde hemma.

Det gick verkligen bra för Tullinge GF. När allt blev på riktigt så tog Tildas lag inte brons i fristående utan silver och brons i totalen / mångkampen. Så otroligt bra gjort tjejer, så mycket yngre än alla andra lag och ni bara sopade mattan.


Ska ni som jag titta på de nya Maria Wern som börjar ikväll? Jag tänker lyxa till det lite extra med lite rött och ostbågar. Nästan så jag redan längtar….ostbågar är bara så himla gott.

 

Var rädda om er alla. Stor kram.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: