Min lilla dag.

Hej.

Då var redan tisdagen snart över, jisses vad den gick snabbt. Min tisdag har varit en bra dag. Först ut var utvecklingssamtal med Wille, som sköter sig mycket bra i skolan enligt hans mentor. Därefter åkte vi mot Ikea för att äta lunch och fylla på ljusförrådet som sinat.

Ikea lunch.

Lunchen blev kanske inte det vi önskat för på Ikea bygger de om köket i restaurangen nu och erbjöd inte alla rätter som de brukar. För mig är köttbullar med mos lite av ett måste när jag besöker Ikea. Tyvärr så serverades endast stekt potatis med med grönsaker.

Hann även kika på de här sängborden som jag tror blir bäst till R och mig. De är lite högre och det behöver vi nu när vår nya säng är så hög. Som det är nu när vi använder våra gamla som är i vanlig höjd får vi lägga ner saker på dem vilket blir lite knasigt. Får nog bli en sväng till Ikea för att hämta hem dessa till oss i veckan.


Ljus, servetter och blommor.

Precis som alltid när jag besöker Ikea följer ljus, servetter och någon blomma med mig hem. Så blev det även idag. 12 saker och allt under 270kr, det är mycket bra. Besök på Ikea har ju en förmåga att ofta kosta en massa mera pengar än vad man planerat.

Trädgårdsdröm.

Vår trädgård är lite knepig med både en massa berg och skog och svårt eller omöjligt att få in en grävare på baksidan om man inte vill betala 200000 kr för att försöka lyfta en grävare över vårt hus till baksidan. Vår fira gavel mot grannen är kanske bara 10 meter bredd så att köra runt huset är omöjligt. Därför skulle gärna ett trädgårdsprogram få ta sig an vår baksida och förverkliga våra drömmar om den, och gärna NU eller kanske redan imorgon funkar också.

Hur som helst…detta tält med möbler skulle vara helt perfekt att använda sig av för att få till något mysigt och bra uppe över berget. Så charmig och fint det skulle bli hos oss.

Lilla jag idag. 

Väl hemma igen blev det liten tupplur på soffan innan det var dag för nästa grej. Smet in på Solbo och hämtade ut ett skopaket till barnen på hemvägen. Tråkigt nog så fick vi åka och byta Wille´s skor till ett par andra så att även han blev lika nöjd som de andra 2.

 Sjukgymnasten.

Hos sjukgymnasten Aleris blev jag tejpad på armen idag. Tejpen ska avlasta mina muskler i armen så de kan slappna av och börja läka igen. Bra tanke men jag vet inte riktigt om jag vill gå runt med knallblå tejp på armen. Hoppas verkligen den finns i någon hudfärg för blå känns lite barnaktigt.

Finisar, nu säger jag Godnatt.
Puss Puss.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: