Njöt tills allt blev läskigt.

Hej.

Jag gick på en både underbar och lite läskig promenad i skogen idag. Fåglarna sjöng och luften var friskare än friskast. Jag njöt i fulla drag. Ända tills jag fick soppa torsk i telefonen och var helt ensam i stora skogen.

Njöt tills allt blev läskigt.

Hjälp…tänk om någon skulle kommit och tagit mig. Ibland kan verkligen tankarna rusa iväg till alla möjliga dumma och läskiga tankar. Om något skulle hänt mig skulle jag inte kunna ropa på hjälp och ingen skulle kunna hitta mig via telefonen.
Jag har nog helt enkelt kikat på alldeles för många kriminalare. Brukar ni också skrämma upp er när något går lite knasigt? Gissa om det blev skönt när jag kom ut på stora vägen och gick på cykelvägen hemåt.

Spännande liten låda.

Vad kan det funnits i denna lilla låda som satt på ett träd? Det var här allt började. Livlig fantasi har jag ju alltid haft både till det bättre och nu idag då till det sämre.


Tjingeling.
Kramis på er.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: