Kaffemys och kockarna Rytterlund.

Hej.

Har ni haft en bra helg? Säg mig varför varför är helgerna så korta? De försvinner alltid lika kvick som de börjar. Idag har jag övningskört med Wille igen. Han börjar snart bli en bättre förare än vad jag är. Helt galet vad han har blivit stor.

Kaffemys i favohörnet.

Min ork tog helt slut efter skjutsningen och övningskörandet. Till slut somnade jag till en kort stund på soffan. Ogillar denna hemska totala trötthet sååå himla mycket. Hoppas att nästa vecka blir fylld med en massa ork och energi för min del.

Hockeyhallen en snabbis.

Skönt att det bara blev en kort stund i Visättra idag. Helt lagom att se 30 minuter träning. Starka killar i Flempan! Jag hade aldrig orkat åka runt på skridskorna och släppa runt eller bära däck över huvudet. Helt galet, vad de kämpar och sliter alla killarna. Tänk om de kunde skänka lite energi till mig….

 Kockarna Rytterlund.

Skönt för mig när barnen tog över i köket idag. Tilda experimenterade med formfranska, nutellarullar som skulle stekas i pannkakssmet. De blev riktigt goda faktiskt. Själv hade jag lagt i marängsmet med jordgubbar, kiwi och kanske banan och lite chokladbitar. Nu blev jag ju riktigt söt sugen igen.

Pannkakskungen Marcel.

Barnen önskade soppa och pannkaka till middag ikväll. Marre har fått för sig att man ska ha vaniljsocker blandat med socker i smeten för det hade hans kompis mamma i veckan.
Självklart så måste Marre trixa med pannkakorna, precis som det brukar vara.

Men oj oj oj vad klockan blev mycket. Måste säga Godnatt nu.
Sov Gott.
Kramis.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: