Gympatävling och lördagsgodis.

Godkväll.

Jag har haft en toppen lördag och mår riktigt bra framför mellon trots att mina ostbågar ännu inte kommit fram. Tilda har tävlat i gympa, jag har fått min favo cappucino, fikat med syster och min fina systerdotter Julia och nu landat framför mello med en massa smågodis. Så himla bäst.

Hammarby Trupp Cup.

Tullinge ställde upp med 2 lag från Lag MT och de placerade sig mycket bra. Även om domarna nu ska ha räknat fel och alla medaljer inte kunde delas ut. Lite skandal är väl vad det kallas. Det talas nu om att medaljerna ska gå tillbaka och fördelas där de hör hemma. Förlåt mig men som gammal gymnast började jag fundera på hur det kunde bli så att de lag som hade lägst kunskaper kommer före de lag som har mycket svårare varv och mera gymnastik kunskaper…..
Typ 15 åringar ska inte tävla i klass där gymnasterna i genomsnitt var 10 – 13 år och vinna på att utföra kullerbyttor, hjulning och handstående nerrullning. Då såg jag och många med mig rött….
Ska bli så spännande att se hur det riktiga resultatet blev.

Tullinge MT lag röd.

Laget var så grymt duktiga på fristående att de knep bronspengen om de nu inte tog silver för det gjorde de enligt mig. Heja Tullinge!!!


Firar bronset.

Alltså de här toktjejerna är ju bara så himla underbara. Ellen och Tilda fick plötsligt tokfnatt när vi stannade på ICA för att handla sedan fnissade de konstant. Min tanke var att jag skulle få ta fina vinnarbilder på dem. Men det gick som det gjorde….Tilda och Ellen skrattade precis som de brukar göra hela tiden.


Yes, Frans vann.

Äntligen vann rätt låt. Frans var klart bäst. Stort Grattis till söta Frans. Om jag var lite yngre hade jag erkänt med en gång att jag var kär i honom men …jag säger att Frans bara är för SÖT.

Puss och Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: