Skoskav, Solstol och Super Nice.

Hej.

Vilken underbar fredag! Solen både strålar och värmer riktigt gott. Läste att nästa vecka kommer vi få uppåt 12 – 13 grader varmt. Hur skönt är inte det? Toklängtar redan.

Nya skor – skoskav.

Tänkte att idag när det är så vårlikt ute åker mina nya jogging eller promisskor som de kommer att bli för min del till en början. Innan det blir en joggare av mig också. Så det blev vårkläder på med solbrillorna på näsan och nya skorna. Vad hände? Skoskav på min bästa fot, den som aldrig krånglat någon gång tidigare i mitt lilla liv. Grrr!!! Så det blev en kortare promis.


Hamnade bara ute i solen.

Jag hamnade nog inte bara i solstolen på altanen det var lite i mina planer. Jag tog njöt där jag satt i säkert 2 timmar. Tiden bara rusade iväg när jag lyssnade på både pod och pratade med pappa i telefonen.


Vårbeviset.

Tycker var och varannan lagt ut bilder på vackra vårblommor de hittat. Så idag verkligen letade jag efter vårtecken. Jag såg dem…Snödroppar längs en husvägg när jag var ute och gick. Tyvärr vågade jag inte gå in på den tomten och ta en bild men hade gärna velat. Väl hemma hos mig hittade jag alla dessa knoppar i en mörk rabatt. De räckte så bra som vårbevis för mig.

Super Nice.

Vårrufs hör väl våren till eller vad ska man säga om min rufsiga frisyr? Vårrufs eller urblåst???


 Ut och njut med er nu.

Puss.

 

2 thoughts on “Skoskav, Solstol och Super Nice.

Add yours

  1. Oj nu har du hunnit blogga så mycket igen sen sist jag hann läsa. Snygga skor. Men det tråkigaste är ju att man nästan jämt får skav i början 🙁
    Ha en mysig fredag kväll.
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: