Smått och gott.

Hej.

Har ni haft en bra torsdag mina fina bloggvänner? Jag har haft en lugn torsdag med en del småfix. Bland annat småstädat lite, bokat parkering inför vår resa, skjutsningar och tittat på gymnastik.

Sista träningen.

Ikväll hade Tilda och Tullinge GF sista träningen innan de ska på tävling på lördag. Så himla roligt att sitta i hallen en stund och titta på dem. De är så fina när alla gymnasterna har lika frisyrer, dräkter, linnen och trikåer. Erkänner att det nästan blir svårt att hålla reda på var min egen gymnast var.

Håller tummarna för Tullinge GF på lördag i Hammarby trupp cup.  Det ser bra ut och det märktes framför allt att de tog i lite extra idag när de hade sitt genrep. Gympa är helt klart min sport för den kan jag utan och innan till.

MT lag Röd med vår Tilda 3:e sista gymnast.

Dagens vill ha.

Har kikat runt en del i en massa webbutiker idag och hittat så mycket fint. Många tankar kring skor och vårjackor till killarna har det blivit. Snygga gympa skor till tonårskillar är svindyrt och särskilt när vi har 2 killar som behöver nya. Imorgon får vi nog ta ett beslut om vilka vi ska välja.

Inne hos Country Dreams hittade jag alldeles för mycket som jag ville ha så mycket. Klockan från Triwa är en riktig godis tycker jag och på rea till och med. Armband från Hipanema är också en pralin som jag så gärna velat ha.

Sov gott.
Puss.

5 thoughts on “Smått och gott.

Add yours

 1. klockan var helt underbar !!
  jag gillar hunter stövlar, men har fått för mig att inte köpa några då det har blivit så inne haha, mrs tvärtemot haha jag vill dock ha ett par ilse stövlar istället lika snygga (omenet snyggare) men inte lika POPULÄRA …haha
  sån e jag
  Jag hoppas att du mår bra vännen
  Stor kram till dig
  Sanna

 2. Håller med om att Ilse Jacobsen stövlarna är snyggast. Jag har ett par i beige. Dessa Hunter fick det bli till dottern som länge önskat sig men jag tyckt de är för dyra för henne. Fick dessa för 500kr det var okej tyckte jag.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: