Glad, upprymd och längtansfull.

Hej på er.

Tänk att jag gjorde det. Eller det känns faktiskt riktigt bra. Nu har jag något riktigt kul och spännande att längta till. Robert och Marcel åker till Riga under påsken på cup och Wille, Tilda och jag åker till…..London.  Det ska bli så kul och spännande. Jag tar mer än gärna emot tips på vad och var vi ska besöka och hitta på.

Nya naglar igen.

Alltså jag är så himla glad för att jag hittade till Beautilicious och super duktiga Malin Selin. Idag var jag hos henne för tredje gången och blev lika nöjd som tidigare. Tack snälla för fina naglarna.

 Snabbis i Farsta.

Efter naglarna åkte jag till Farsta centrum en snabbis för att fixa tights och hårsaker till Tilda. Hon ska tävla på lördag och behövde både nya snoddar och hårnålar och svarta tights/trikåer.
Fick även med mig en ny ansiktcreme från Bodyshop hem som jag hört så mycket gott om. Extra kul när jag hade bonus i butiken och betalade 25 kr för cremen. Tummen upp för det.

Bagel till lunch från favorit stället. Topp när jag hade procent på både kaffet och bageln. Kanske dags för mig idag att lämna in en tips rad nu när jag verkar ha flyt idag.

Snart är det dags att åka och hämta hem vår gympatjej.
Önskar er alla en toppen kväll.
Puss på er.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: