Snabbis i stan.

Hej.

Redan måndag igen, helt galet. Är det något jag saknar i mitt liv så är det ork och framför allt energi. Den lilla lilla som finns varje dag är så svårt att balansera ut så jag funkar. Jag vet att man ska gå framåt som en snigel och stanna för återhämtning var 15 minut men så funkar inte livet runt omkring mig. SUCK!!!

Snabbis i stan. 

Det var en riktig snabbis jag var i stan idag. Ett ganska ointressant möte som inte gav mig många knopp men ändå skulle bli av. Tur att jag hade gott kaffe med mig annars hade jag nog tråkat ut.

 Sorry.

Våra fina senaste tulpaner ser redan lite ledsna ut, Sorry. Jag hann liksom inte med dem denna gången. Det var alldeles för mycket för mig denna helgen. Så glad att jag vågade säga nej till mig själv och till att jobba på hockeycupen i helgen. Det hade liksom aldrig funkat inte när jag inte ens fixade med mig själv denna helgen.

 Skönt att Wille har studiedag idag så att han kan åka med till affären. Bär hjälp uppskattas extra nu när min ena arm inte funkar som den ska.

Höll på att glömma.

Jag har ju namnsdag idag, Kamilla. Det bästa av allt, jag får välja fika.
Ha den äran alla Kamillor/Camillor idag på vår dag. Hur tänker ni andra fira?

Kram Kram.

 

One thought on “Snabbis i stan.

Add yours

  1. Grattis på namnsdagen.
    Härligt när man får lite hjälp av kidsen när man inte riktigt funkar själv.
    Massor med kramar
    Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: