Väckarklockan.

Hej Hej.

Jag tänkte bara kika in en snabbis innan det blir mera hockey och Ghost Invite Cup. Idag känner jag mig rätt sliten så vi får se hur det kommer funka.

Väckarklockan.

Robert jobbade på Hovet igår natt medan vi övriga sov som stockar. Plötslig vaknar jag till av ett pipande ljud som ljuder flera gånger innan jag vaknar till och fattar att något larmar. Jisses…Vad är det som larmar 00:40? Smyger runt som en galning här hemma. Vad fasiken kunde det vara? Ett slag skrämde jag upp mig ordentligt och trodde att det var någon utanför som busade med mig.

Till slut hittade jag boven, en walkie talkie i R´s jobb ryggsäck som stod i ena hallen. Efter ett samtal till Robert fick jag av den och kunde somna om. Så gissa om jag tyckte extra mycket om dagens sovmorgon. Denna var min alldeles för tidiga väckarklocka mitt i natten.


Grattis till Oscar – Prinsen och statyeten.

Ni måste tro att jag lagt min monarki förtjusning på hyllan men så är det ju självklart inte. Jag är så glad för Kungafamiljen och för Sverige som fått ännu en liten prins. Det mesta har jag läst och sett även om jag inte delat det med er ännu.

Stort grattis även till vår fantastiska skådespelerska Alicia som också fick en Oscar i veckan. Det måste vara något med namnet Oscar eller vad tror ni. Denna veckan ska det tydligen vara en Oscar.

 

Lånad bild av Newsner.

Lördag idag mina fina, gå nu ut och gör denna dag till en bra dag.
Kram på er.

One thought on “Väckarklockan.

Add yours

  1. Fy vad jobbigt och lite otäck när man blir väckt mitt i natten och inte vet riktigt vad det är.
    Roligt med två Oscar. Grattis till båda.
    Ha en härlig lördag, fina Kamilla
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: