Min fredag.

Hej Hej.

Landat i favorithörnet och är helt slut efter 2 dagars hit och dit flackande till och från Flempans hockey cup Ghost Invite Cup. Om jag är så här trött, hur trötta är då inte de som kämpar och sliter med allt jobb med cupen?
Tröstar mig med (vad Stressmottagningen lärt oss) att en frisk person har 3 fulla kannor vatten med energi varje dag och vi med samma sjuka som jag har en halv eller om möjligt 1 kanna vatten med energi. Hur som helst så är min kanna helt tom fast jag redan slumrat till en sväng på soffan. Hua Hua….jag vill ha tillbaka energin och orken nu genast.

Tvillingarna T och E.

Tilda och hennes fina kompis E har hängt idag och hela dagen igår. Hur sköna tjejer som helst. Lika som bär både i det yttre med likadana kläder och till det inre. Fast vi eller jag åkt fram och tillbaka till Visättra och cupen har de busat, skrattat och fixat med sina saker. Tror nog att de haft det ganska kul i hallen den tiden vi varit där trots allt.

Vilken jacka var det som var vem nu igen?

Flempan killarna är så duktiga.

Killarna kämpar och sliter så mycket. De är så duktiga och har vunnit flera matcher stort trots att de har flera spelare skadade och några fått kliva av under cupens gång. Håller tummarna för att ni tar hem den monsterstora bucklan även i år. Kör hårt killar. Jag hejar självklart på er.

För er som inte gillar eller orkar kika på hockey bilder är det bäst att sluta läsa inlägget nu.
För här kommer det hockeybilder….

 Önskar er alla en toppen fredagskväll.
Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: