Ghost och svåra val.

Hej på er.

Då var Flempan igång med sin hockey cup Ghost Invite Cup igen. Detta är ingen lätt cup för här är alla lag på absolut högsta nivå. Jag var och kikade på Flempans första match mot AIK som tyvärr inte gick Flempans väg denna gången. Cupen delar inte ut matchens lirare utan kör med matchens 3 stjärnor. En av dem gick till AIK målisen som även jag tyckte var så himla duktig.


Svåra valet.

Efter första matchen åkte Tilda och jag mot affären. Hur svårt kan det vara egentligen att välja 2 färger eller 2 buketter tulpaner? Jag kunde bara inte välja säkert för att de vita inte fanns. Det är väl bara att ta några. Till slut blev det en lila och en vit och rosa randig.Hur coola som helst.

Gissa om jag blev sugen på att gjuta betong igen. Gjorde det på en förskolan jag jobbade på men det är ganska länge sedan nu. På Tildas kompis trappa stod dessa ur coola stövlar som var gjutna i kompisens gamla gummistövlar. Ännu en sak uppskriven på min To Do lista, men vi får gjuta våra när det blir lite mera vår ute.

Dags att plocka ihop oss igen för att åka mot Visättra igen.
Invigningen och ny match för mina favoriter.
Kram på er.

One thought on “Ghost och svåra val.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: