Donuts med choklad.

Hej igen.

Har ni det bra? Jag mår okej men blev så hiskligt trött just nu. Att övningsköra med Wille är så kul och han är så himla duktig nu. Inte för att jag varit orolig för hans bilkörning men det är ju mycket att hålla reda på. Det är mycket för även mig som handledare nog för att jag koncentrerar mig när jag kör men att sitta bredvid som handledare kräver dubbelt så mycket. Det trodde jag faktiskt aldrig innan jag väl hamnade där bredvid.

Donuts med choklad.

Stannade till på Ica för att fylla på skåpen här hemma. Eller köpa toapapper som stod överst på listan i min skalle. Men icke inte en en rulle toapapper kom med hem. Så typiskt mig just nu. Jag kommer liksom bara ihåg det som betyder något för mig såsom fika och shopping typ.
Riktigt gott med lite mellis och donuts till kaffet. Bra val där Tilda.
  

Vad har ni för planer för resten av dagen?

Jag ska åka med Tilda till träningen och släppa av Wille hos R i Visättra som är där och fixar inför Flempans hockeycup som startar imorgon. Wille ska vara med och jobba med invigningen och de ska repa ikväll. Marcel borde åka till sin frisör om han nu har någon tid för honom men M är med sina Tumba kompisar idag och har nog ingen lust att gå till frissan. Det kan jag förstå när han äntligen kan hänga med sina kompisar så får han väl göra det. En rufsig och tufsig men lycklig son är viktigare än en välfriserad.

Hoppsan höll på att glömma att jag måste baka till cupen ikväll innan jag stänger mina blå.
På tal om mina blå så stänger jag dem nu en liten stund innan det är dags igen.

Puss på er.

  

4 thoughts on “Donuts med choklad.

Add yours

 1. Det måste ju vara jättejobbigt att vara med och övningsköra… Jag har glömt mer än hälften och skulle nog aldrig klara en uppkörning idag jämfört med för 18 år sen 😉
  Här är också fullt upp med hockey och i helgen åker bara sonen o jag iväg på cup det ska bli lite roligt att bara få vara vi

  Kram Sandra

 2. Den där donuten såg riktigt god ut! 🙂 Så kan jag med göra. Vi åkte till maxi en gång för handla dinappar till nappflaskorna, kom hem med allt utom det… *S* Som tur var jobbar smabon när affären så han fick svänga inom och köpa det, de andra verkligen var sönder.

  Ja, det är så skönt när renoveringen var glad, därför är jag glad väggen åkte upp innan vi flytta in. Så vi slapp ha möblerna där.

 3. Mmm..så mycket gott du frestar med på bloggen. Får verkligen testa sin karaktär här 😉
  Kul med övningskörning och kul att det går bra.
  Stor torsdagskram till dig.
  Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: