Strålande söndag.

Hej Hej.

Strålande sol och sportlovsvecka här hemma hos mig. Skulle kunna betyda sovmorgon men icke, jag hade tid hos min sjukgymnast. Wille fick också kliva upp tidigt då han hade tidig tandläkartid. Skönt ändå att ha hela dagen framför mina fötter.
  
Övningskörning.

 Min söndag bestod i mycket mys och övningskörning med Wille. Det går bättre och bättre. Helt otroligt att jag inte är nervösare än vad jag är. Kanske kan bero på att William själv är så lugn och duktig.

 Utrensning.

Operation utrensning utav kläder som jag inte använder längre blev en vinst för Tilda som fick 2 klänningar. De är dock lite stora fortfarande men de kommer funka med hårbandet i nacken eller en lite omsyning. Hur som helst hade vi en kul stund där det provades outfitar i massor. Nästan som en lite fashonista med min slokhatt på huvudet.
Världens finaste tjej.

 Nu åker Tilda och jag och tar en sportlovsfika.

Ha nu en fin fin dag allesammans.

Kramis på er.

 

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: