Sportlovsfika och lite shopping.

Hej.

Det blev en fika för Tilda och mig. Vi åkte mot Skäris för jag behövde byta ett par byxor som jag köpte i fel längd. Tilda var ute efter nya loomband från Panduro.

Extra tur för oss att jag hade kvar bonuscheckarna jag fick från HM förra veckan. Tilda köpte ny jacka och lite träningskläder, själv fick jag en flaska torrschampo. Här är det långt ifrån rättvist i vår familj. Eller det Tilda inte vet är att jag har kvar en check på 400kr och att den kommer att gå till bara mig.

Sportlovsfika.

Jag behöver väl inte ens skriva var vi fikade, för ni vet ju redan var ifrån jag ofta handlar kaffe nu för tiden. Jag tog min vanliga extra starka cappuccino och Tilda valde en cookies and creams och en liten chokladmuffins.


Bakom mina solglasögon.

Jäklar vad bra det är med solbrillor. Tänk att man kan gömma sig så att ingen ser hur trött man egentligen är.Varför har jag alltid mina fötter på detta sättet på alla bilder? Redo för att springa iväg. Alltid på språng, måste helt enkelt börja med att stå stadigt. ”Här står jag nu” med båda fötterna bredvid varandra på jorden.


Plötsligt hände det.

Kan det varit för att inte varken R eller jag tjatat på Marcel idag om att han skulle fixa till sina klubbor? Jag börjar nästan tro det i alla fall. Tjat och gnat har aldrig funkat på den pojken. Han ska göra på sitt eget vis enligt sina egna tankar och ideér. Ju mera tjat desto mera motvilja. Jag börjar minsann tro att han är alldeles för lik sin mor den pojken. Har nämligen hört att hon alltid gått sin egen väg och haft sina egna tankar och uppfattningar om saker och ting. Desto mera tips och råd från hennes föräldrar ju mera gick hon ut på sina egna vägar.
Äpplet faller ju inte så långt ifrån trädet sägs det ju.

 Kiwi och jag.

Jag har blivit tokig eller beroende av mina kiwi. Varje eftermiddag när energin är på noll måste jag fylla på med en kiwi. Det är nog så att jag skapat mig ett beroende av de små bruna lurviga sakerna.
Så himla super duper gott.

 Dags att lämna sonen på hockeyträningen.
Hörs och ses.
Kram. 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: