Don´t worry be yourself.

Godkväll i stugorna.

Har ni som jag kikat på Mello? Eller vad säger jag nu?, jag har ju bara sett från snabb repriserna.
Innan dess var jag i Spånga med Marcel på Bjurling träning. Marre´s första träning efter ett par dagar med Hyper IGD.

Helt ärligt så hejade jag självklart på Linda Bengtsing, hon har varit min mellofavorit hur länge som helst. Men ska jag vara ärlig så kommer Molly Sandén att vinna hela skiten. Hon var outstanding av alla låtar. Vad tycker och tänker ni om mellon?

Don´t worry be yourself.

Lätt att säga om man eller jag inte vet vem som är jag själv just nu. Det skulle stått att man ska tro på sig själv istället.


Hockeymamma.

Don´t worry jag tänker inte ställa mig på isen bara för att jag vågade prova sonens uräckliga hockeykeps. Ni skulle bara veta hur många gånger R och jag sagt att sonen borde köpa en ny eller använda någon av alla hans andra kepsar. Men icke…

Don´t worry, kan nästan lova att vintern kommer att komma tillbaka fast vi haft underbart väder hos mig idag. Jag satt med hockeyjackan på men ute i solen och njöt av årets första kaffe på altanen. Ljuvligt.

Be yourself,  här har ni mig på årets första vårdag ute i solen hemma hos mig. Vårens första dag.

Bjurling träning.

Jäklar vad de sliter och kämpar alla målisarna på isen. Alla scouter och NHL snubbar, ett tips det är ju här på Bjurling Exclusive träningarna ni ska leta efter morgondagens stora målvakter. Här finns det många av de kommande stora stjärnorna. Så detta är ett tips till er. Leta i denna gruppen.


Paket från Raglady.

När man shoppat från nätet och får hem fint inslagna varor och välpackat känns det extra kul att öppna paketen. Så var det idag med min paket från Raglady. Jag har inte handlat av dem tidigare så detta var en mycket positiv upplevelse.

Dags för mig att snart krama kuddarna. 
Sov gott – Ses imorgon.
Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: