Sitter med godisskålen.

Hej.

Sitter med godisskålen på ena sidan av datorn och kaffet på den andra. Fredagsmys med andra ord. Fast jag har det bästa kan jag inte slappna av, mitt ben och höft har gjort protester hela dagen, säger bara AJ sluta nu.


Möte med arbetsterapeuten.

Idag hade jag möte med arbetsterapeuten på Stressmottagningen. L var jättegullig och vi har hittat plan A, B och C vilket är skönt. Tur att vi är inne på samma linje annars tror jag nog att jag minst sagt hade brutit ihop hos henne. Att det var så här jobbigt och ansträngande att gå på rehab på Stressmottagningen hade jag aldrig inte ens i min fantasi kunnat drömma om. Utan min morgonfika på Espresso House hade jag aldrig fixat mötet med arbetsterapeuten idag.

Tvärslocknade.
Jag måste verkligen varit helt slut när jag kom idag. Tvärslocknade och sov i flera timmar. Det knasigaste är att jag fortfarande känner mig som en tröttmössa. 
Dagens bästa.
Tackar och bockar för mina bonuscheckar från HM. I år hade jag varit en extra duktig shoppare i HM butikerna. 1100 kronor i bonus känns så himla bra. Längtar redan efter att göra av med mina checkar.
Shoppingtarmen suger…

Ha det bäst nu alla Sötnosar.

Puss.

2 thoughts on “Sitter med godisskålen.

Add yours

 1. Fina fina Kamilla !!!
  Jag hoppas du har en välbehövd mysig fredagskväll !!
  Skönt att det går bra på Stressmotagningen !
  Mycket kvar för en själv men jobba på du är inte värd annat än att må bra
  Kram ❤️

 2. Gud vad du frestar mig nu. Jag vill också ha godis 😉
  Du kan gott unna dig godis. Hoppas ben och höft slutar protestera snart.
  Stor kram till dig.
  Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: