Ville bara ut idag.

Hej.

Våren är här idag. Solen strålar från en klarblå himmel och det är riktigt varmt i solen. Så himla underbart. Lyckan är total skulle man kunna säga.

Onsdag 24 Februari 2016.

Bra att ha en fin almanacka i hallen så vi inte tar fel på datumet. Ännu bättre när den är riktigt fin också. Hittade den på In & Finn för ett tag sedan. Så blir det som det ofta kan bli när man eller jag köper något fint som inte fått en tänkt plats redan när den köpts.


Ville bara ut.

Snabbade mig allt jag kunde för att hinna ut en liten stund innan jag skulle lämna Wille vid tåget och handla. Jag handlar helst på förmiddagen eller sent för oftast orkar jag inte hålla fokus trots lapp om jag träffar halva stan i butiken som det oftast blir annars. Nya solglasögonen tog jag med mig såg jag men fattar inte varför de hamnade i väskan och jag körde på de gamla. Minnet var nog kort.

Så bråttom för att få möta solen att jag gick ut eller åkte och handlade osminkad utan ens lite färg på kinderna. Det får inte hända flera gånger ser jag. Men men gjort är gjort. Skulle ju självklart gömt mig bakom mina nya solglasögon från Le Specs så måste det nog varit.

Kunde inte motstå.

Jag brukar inte lockas av reklamen som dimper ner i brevlådan men det hände idag. Att jag gillar trädgård, blommor och växter är nog många som vet om. Jag föll för reklamen om att börja prenumerera på tidningen Allt om trädgård vilken jag vet är hur bra som helst för att jag prenumererat på den vid kanske 2 tillfällen tidigare. Kanske kom det lite lägligt vem vet jag kanske blir trädgårdsmästare när jag blir stor…..Lite som upp till bevis nu eller bara för att frossa i.

Ut och njut nu fina vänner – Solen skiner kanske bara idag.
Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d