Nybliven Pod fantast.

Hej.

Nyss hemkommen från en lång skön promenad i mörkret. Idag med Wahlgren & Wistam pod i lurarna. Att jag inte börjat tidigare med att lyssna på poddar fattar jag inte. Det är ju helt min grej. Tjejerna babblar på om både dit och dat i en avslappnad skön stil och jag bara gick. Nu tror jag verkligen på att jag kan komma igång med mina promisar på allvar, bara någon babblar i mina öron. Har ni några tips på andra bra poddar så tar jag så gärna emot dem.


Härlig måne idag igen.

Jag måste tro att månen även idag lyser vår vår lilla Popcorn som fick lämna oss igår. Visst är det konstigt, så lite och jag saknar honom så. Han var mitt lilla bollplank i mitt liv just nu. Miss you Popcorn.


Mee and my only.

Värderad riktning.

Vackra ting, vackra tankar, vackra handlingar – Vackra livet. Vackra blommor. Popcorns vackra blommor.

 Imorgon är en annan dag, då tar jag nya tag.

Nu får Parneviks underhålla mig en stund.

Kramis.

2 thoughts on “Nybliven Pod fantast.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: