Hej och Hallo.

Hej och Hallo.

Söndagskväll och helgen är över redan. En helg som jag faktiskt längtat efter men som inte blev som jag tänkt mig. Varför är det så ofta så?


Lördag.

Igår var det hockey hela dagen för Marcel, Robert och Flempangänget. Både match och lagaktiviteter. Så kul för killarna att umgås utanför isen och utan skridskor. Däremot så tråkigt att en av Flempankillarna skadade sig så illa igår på matchen att knäskålen sprack och det blev operation idag. Krya på dig L, du behövs i gänget.

Tilda gympade och lekte med Ellen hela eftermiddagen. Wille och jag var ute och övningskörde. Han eller vår Wille börjar bli riktigt duktig på att köra bil. Stolt mamma som sitter bredvid. Självklart blev det Mello fast jag tyckte denna deltävlingen var sådär. Röstar fortfarande på Perelli som gjorde pausnumret förra veckan. Hon är bäst hittills av alla bidrag.

Söndag.

Nu ikväll skulle jag egentligen varit på 50 års party på Börsen med Robert. En kollega till honom firar sin dag ikväll. Men jag är inte där vilket känns surt. Jag orkade helt enkelt inte. En sak kan jag lova er att Utmattningssyndrom är fasiken inte kul någonstans. Ska jag vara ärlig så har jag knappt fattat det själv att jag sa Nej tack till att gå ut och festa med Sveriges kändis elit. Samtidigt som jag är stolt över mig själv som faktiskt lyssnade på mig själv och min kropp som sa Nej. Suck!!!
Så grattis på födelsedagen David.

Mysläsning med Tilda.

Tilda och jag har börjat läsa Femböckerna. Så himla kul. En nostalgi känsla när jag själv läste de böckerna när jag var lite.


Popcorn.

Vet inte hur många timmar jag googlat, vaktat eller fixat med Popcorn i helgen. Något är fel med honom men vi vet inte vad. Djursjukhuset tyckte avvakta tills på måndag men han är fortfarande i samma skick.Tänk att en sådan lite kille som Poppe kan ge en så mycket oro. Den sjukdomen som jag först trodde det kunde vara trodde inte veterinären på för att han är för pigg och alert.


Dags att säga Godnatt till er all fina.
Sov Gott.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: