Första besöket avklarat.

Hej.

Har ni blåst eller regnat bort? Alltså här i Stockholm med omnejd är det inte så kul ute. Jag frös jätte mycket när jag
gick till Stressmottagningen imorse från tåget.

Lite läskigt.

Erkänner att det var lite läskigt men det släppte när det visade sig vara 8 tjejer/kvinnor som alla hade samma sjuka
och dessutom var trevliga. Känns att det kommer bli bra det här. Det här med stressrelatrade sjukdomar är knepigt
och svårt att förstå för någon som inte haft dessa symtom. Skönt att få vara med likasinnade. Såklart däckade jag
på soffan när jag kom hem. Bra för den sömnen behöver jag när det ikväll blir det IDOL finalen med Tilda

Idolfinalen.

Kan ni gissa vem Tilda och jag hejar på ikväll? Självklart Amanda även om jag tycker att Martin också likagärna kan få vinna.
Hur som helst, igår fixade vi vår heja skylt. Mycket glitter och flärd men det är hon värd duktiga och fina Amanda.
Vem hejar ni på?

 

 Vi hörs.
Puss på er.

 

3 thoughts on “Första besöket avklarat.

Add yours

  1. Men vännen då går du och jag på samma mottagning går i grupp med 8 jag med.. vi läser pärmen med den ”gula bussen” 😉 min är blommig nu 😉 och går nu också på individuell och fysioterapi !!!! heli är underbar som har den !!!
    Kram Sanna

  2. Ja vi går nog båda på Stressmottagningen om du också har mysiga Heli som fysioterpeut. Har bara träffat henne 2 ggr ännu men fler lär det bli. Känns skönt att få träffa likasinnade och förhoppningsvis bli en både friskare och klokare jag framöver.
    Kram och Lycka till.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: