Jag tog mig i kragen.

Hej Fina.

Har ni också helt underbart sensommarväder?
Hos mig är det helt fantastiskt.

Fredagen som försvann. 

Jag tog hg mig i kragen och fixade lite saker i min takt.
Skor skulle hämtas, ny fön och plattång inskaffas och paket fixas till Tildas kalas på lördagen.
När jag hamnar i Skäris finns ett måste antingen en smoothie från Naked juice bar yoghurt från
The HoneyComb Yoghurt. Yoghurten är så himla god om man tar bort honungen och tar med lite nötter.
Mums mums.

Dagens vill ha: 

Armband från Marc by Jacobs skulle så gärna få flytta hem till mig eller hoppa upp på min handled.
Så snyggt. 

Nya hårsaker.
 
Lite konstigt är det allt att när jag bestämt mig för att åka och köpa ny för och står och ska fixa håret så funkar inte plattången. Självklart kan de gå sönder men kanske inte så tätt inpå varandra.
Men men nu när har jag nya kommer jag nog bli fin, så nu händer det. Fniss Fniss…


Målvaktsträning.

Trodde det knappt inte själv att det skulle bli en helt ledig dag utan Taxi Pinglan för mig. Självklart så var för bra för att vara sant. Målvakttränings i Visättra i klubbens regi med Bjurling. Marcel är så nöjd att Bjurling nu blivit klubbens målis tränare.

Kvällen.
 
 Det blev det IDOL såklart. Nu ha r jag bestämt mig, mina favoriter är Amanda och Adam + lite Martin. Det är många som är riktigt bra i år. Juryn säger det är den bästa säsongen ever och det kan nog stämma för flera är rikigt grymma.

Ha en bra lördag så hörs vi snart igen.
Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: