Tyst, lugnt och fridfullt.

Tjenare.

Så skönt att jag inte behövde åka men till Västberga och lämna över Marre till Robert som kom ifrån tidigare så han kunde åka på målvaktsträningen. Härligt tyckte Tilda och jag som gick bort i skogen.
Tyst, lugnt och fridfullt var det i skogen.
Vi har tur vi som har en sådan här djup magisk skog. Överallt ser man små ställen där det lika gärna kan bo en liten tomte. På något konstigt sätt väcks fantasin till liv när jag vandrar runt.
Drömmer mig tillbaka till Trolltider som gick som julkalender 1979.
Den kalendern var bara bäst om jag får bestämma. För många år sedan när Wille kanske gick i 1:an köpte jag Trolltider på dvd. Men det är typ bara jag som gillar den.

Jag fick med mig en del naturmaterial att ta med till jobbet. Det kommer bli spännande att se hur barnen tar sig an alla kottar, pinnar, mossa och barr.

Årets Blossa Glögg.

Snart är det dags för glögg och pepparkakor. Jag är en glöggtjej och vill gärna att min glögg ska gå mot choklad, nötter, bär. Årets glögg ska smaka söt och frisk med glöggtoner som dröjer sig kvar i munnen för att avslutas med en klar citrus- och tesmak. Glöggen har smaksatts med tesorten, Earl Grey. Erkänner att jag blir tveksam på om denna kommer falla mig i smaken.
Självklart kommer jag köpa en flaska och prova, vem vet jag kanske faller för den.
Flaskan är i alla fall riktigt snygg. Kan lova att många kommer använda flaskan som vas nästa sommar. Vad tror ni om årets glögg?

Snart dags för mys och filmtajm. Ikväll blir det Beck med Baileys the.
Ha en toppen kväll.
Kram på er.

One thought on “Tyst, lugnt och fridfullt.

Add yours

  1. Älskar den julkalendern och köpte dvd så barnen skulle få se 🙂 dom var inte lika imponerande av ”effekterna” men tyckte den var bra 🙂
    Lnskar dig en mysig filmkväll och bra start på veckan finaste
    Kram Sanna

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: