Kristina från Duvemåla.

Godnatt.

Jag vet att även jag borde krypit ner i sängen men jag behövde varva ner efter kvällens föreställning.
Snart så, ska bara berätta lite om min kväll med systra min.
Fick biljetter till publikgenrepet av Kristina från Duvemåla på Cirkus av Roberts kollega PG som jobbar där. Så jag tog med mig syster, vem passar annars bäst när Duvemåla är grannby från mor och far och så vidare.

Hasselbacken.

Först lite mat och ett glas rött på Hasselbacken. Vi hade lite ont om tid så vi valde den rätten som gick snabbast att få vilket blev toast skagen. Helt okej varken mer eller mindre tyckte vi nog båda.
Däremot fastnade vi för knäckebrödet med pumpakärnor, det var en riktig höjdare.

Föreställningen. 

Det är ingen lätt uppgift de tagit sig an, att göra föreställningen efter den enorma succe´det var förra gången den gick. Jag fullkomligt älskade den förra och gick hemma och sjöng på låtarna i flera månader. Så texterna och texterna till de flesta styckerna kan även jag.
Konstigast var att en bryter friskt på finska i en Småländsk föreställning. Särskilt i taltexterna tycker jag att det bör likna småländska i alla fall. Sångarna är inte heller av samma kaliber som sist men är bra och hela föreställningen är mycket bättre i andra akten. Dekoren är super fin och gör stor inverkan på hela showen.
Historien och musiken trollband mig vid flera tillfällen.
Härligt.
Tack PG för biljetterna.

 Sov Gott.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: