Jag tror knappt att det är sant.

Hej.

Vet ni vad nu börjar jag bli så less på alla dessa galningar som leker pang pang överallt.
Inte för att jag tror att de inte förstår att de leker lekar som inte är okej någonstans.
Jag bara vill få ett slut på detta elände. Snart orkar vi vanliga inte läsa om galenskaperna längre för vi får ont i magen varje gång. Hur som helst så föder våld bara mera våld. Saker som jag som förskollärare talar om varje dag – vi ska vara snälla mot varandra. Att stopp betyder stopp med allt vad det innebär.  Verkar inte alla få lära sig. Snart vågar vi inte längre gå utanför våra dörrar.

Idag får jag läsa att någon skjutit med automatvapen från en lägenhet i Salem HÄR.
Så läskigt nära hemma hos mig. Precis bredvid mitt gamla jobb i Salem.
Hoppas verkligen inte att barnen hunnit ut på gården när det hände.
Hur förklarar man för barnen att någon skjuter mindre än 100 meter från förskolan.

Nu får det vara nog. Det är inte okej någonstans. Så från mig till er alla som tänker panga – försök hitta en annan utväg för allas skull.

 bild lånad av aftonbladet.se

Regn, rusk, film och små shopping.

Bra dag att vabba på när det plötsligt blev höst med en gång. Marcel och jag kikade på film och myste medan regnet smattrade på fönsterbläcket.
Lite för läskig film för mig men jag kanske behöver lära mig se olika sorters film.

Småshopping.

Nordljus fick både besök och klick av mig idag. Jag tycker det är så kul att titta in på rea sidorna. Där kan man hitta både det ena och det andra. Tråkigt bara att dessa coola skor inte fanns i min storlek för då hade jag så gärna klickat på dem också. Jag gillar Lycky Lina produkter och de finns hos Nordljus.

Dags att ta tag i dagens disk för snart är det dags för nya naglar igen.
Jag har en ide.
Puss.

One thought on “Jag tror knappt att det är sant.

Add yours

  1. Samhället har ju blivit så sjukt att man knappt tror det är sant. Jag går inte ut ensam när det är mörkt. Det är förjäkligt.
    Psst…snygga naglar 😉
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: