Kanonlördag.

Tja Tja Bloggen.

Nu skrev jag så….Tilda har tipsat så många gånger att om man bloggar måste man skriva så
läsarna förstår. Hmmmm??? För mig låter det mera som om jag vore en fjortis och ska jag vara ärlig så tror jag att det räcker med en 14 åring i vårt hus.

Dagens äventyr.

Marcel tränade som vanlig. Idag gjorde min lilla kille även premiär i målet med Alaget på deras träning. Helt galet. Att han bara törs stå där mot de som är nästan dubbelt så stora.
Men det var nog bra för imorgon spelar Flempan U16 cup i Nyköping och de spelarna lär ju vara mycket större. Tur att han inte är en fegis eller skotträdd vilket hans mamma är.

Stan med Tilda.

Tilda och jag åkte till stan med Charlie. Vi åt lunch och gick på Loranga Masarin och Dartanjang utställningen på Kulturhuset. Lite små shopping blev det också förstås för ni känner väl mig nu…

Utställningen var så fin med fantastiska miljöer som passade både små och stora barn. Miljöerna var så charmiga och barnvänliga. Så om ni inte redan varit där, skynda er för imorgon är sista dagen.

Lunch med bästa tjejen.

Jag valde köttbullar med potatispure med smarrig sås.
Godfika eller gott kaffe fick vi med oss på tåget hem. Tilda har fått smak för frappisar.
Idag valde hon en med chokladsmak som även jag gillade.

Fin porslin från Potteryjo.

Fin porslin kan jag bara kära ner mig i som denna gången med Potteryjo. 
Så himla enkelt och snyggt. Tänk att kaffet kan smaka så mycket godare i fina koppar. Knasigt men sant tycker jag allt. På måndag på lunchen ska jag bara gå till Denny home och klämma och känna lite extra så jag önskar mig rätt produkter.
De aqua blå kopparna och assietterna har jag fått i present av mig själv. Visst måste jag varit snäll…

Kramis på er alla Sötisar.
Puss Puss.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: