Bara så trött.

Hej Hopp.

Ja jag lever men det är knappt känner jag. Att kliva upp så här tidigt och sova alldeles för få timmar är verkligen inte min grej. Idag har jag halvsovit i mitt favohörn i flera timmar. Ska det verkligen vara så? Tur för mig att det inte blivit några skjutsningar ännu denna veckan när Marcel är skadad i fötterna. För jag inte hur det hade gått för mig då…..

Ska bara göra lite mera….. 

Ska bara göra lite mera saker innan det blir dags att krypa ner i min gosiga säng bland alla kuddar och kika på Tredje ögat. Kikar ni på den serien? Den är bra så se den gärna om ni inte har något annat för er.
Äntligen funkar min nya telefon en Iphone 6 valde jag. Jag har haft iphone tidigare och varit nöjd så nu håller jag tummarna för att den ger mig det jag vill ha. Telefonen är så fin i sitt nya skydd från
By Malene Birger. Me like very much.

Snyggaste glasen på mycket länge.

Jag blev helt såld nr jag såg dessa helt underbara vinglaset från Laila Bagge.
Nu väntar jag med spänning på hur de ser ut real life.
Håller tummarna att de hinner komma till helgen. Dö skallar är ju så coolt.

 
Vet inte vad jag ska säga mera så i brist på annat och trötthet blir det hejdå nu.

Stor Kram till er alla.

Puss.

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: