Jag är verkligen inte klar med min sommar.

Hej.

Som vanligt då så får jag börja med att skriva om morgondagen. Även om jag är duktig och tar fina bilder så blir det inget inlägg. Nu är det skärpning på mig på den fronten.

Min torsdag.

Här kommer den…..dagen som var igår. Jag hängde i solstolen och fixade i trädgården vilket var så behövligt. Tilda lekte med sin kompis Ellen så självklart fick jag vara gympatränare. Att de bara orkade gympa runt i säkert över 3 timmar innan min lilla tjej tjurade ihop sig när hon inte klarade av den nya volten vi övade och övade på. Inte nog med det så tränade de 2 timmar med klubben på kvällen. Tänk om de kunde smitta mig med lite träningsenergi. Det hade jag uppskattat kan jag lova. Chokladbollarna som de bakade blev specialdesignade var och en när de var i farten. Riktigt fina blev de faktiskt.


Ny buske.

Tanken var att åka ner till Tullinge plantshop och köpa en vinbärsbuske medan tjejerna gympade men det var tvärslut med bärbuskar så det fick bli en fläderbuske. Fläder både doftar underbart och vi kan koka flädersaft framöver. Så jag tror nog att det blir bra i alla fall. Imorgon måste jag bara få tid att få ner den i jorden.

Fredag.

Alltså är det någon mer än jag som har jobbångest? Jag är verkligen inte klar med min sommar. Oftast så brukar jag känna att det ska bli kul och att jag hunnit ladda mina batterier men jag får nästan panik för att jag inte är klar.

Som tur är kom min nya efterlängtade telefon idag. Hoppas nu verkligen att den levererar som den ska. Imorgon ska jag lära mig Iphone igen. Nu ligger den på laddning med sitt fina skal från By Malene Birger. Så glad att jag äntligen slipper min gamla tok telefon.

Skavsår eller trycksår?

Varning för känsliga läsare….

Här finns bilder på Marcels såriga fötter. Uppstartsveckan tog lite för hårt på Marcel tycker jag nog allt. Lider med honom när han missade 2 träningar idag och inte kan spela säsongens första träningsmatch imorgon. Särskilt när allt vad hockey heter är det bästa han vet. En läkare får kika på såren imorgon och avgöra hur han ska gå vidare med såren.

Minionerna.

Biokväll med Tilda på Heron City. Vi kikade på Minionerna, de gula små tablett lika figurerna. Båda två tyckte båda två att filmen var kul och trevlig. Så har ni inte hunnit se den ännu, se den!

Tok Tilda stod på bioscenen innan de andra besökarna kom in i salongen och gjorde gympa.
Vilken tokunge vi har!

Dags för mig att krama kudden.
Sov Gott  – Puss.    

3 reaktioner till “Jag är verkligen inte klar med min sommar.

Lägg till

  1. Tänk att killarna har hockeyläger i denna värmen. min son körde denna veckan också och det var verkligen kontraster från kyla till värme…
    semestern har rusat för min del den med…

    Kram Sandra

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: