Vad har alla fjärilarna tagit vägen?

Hej igen.

Nu äntligen kikar solen fram här i Uttran efter en grå och regnig dag hittills.
Jag har tjurat ihop mig för länge sedan på denna sommaren. Så nu har jag tippat på hästarna och hoppas verkligen att de kan trava mig till solen i höst.
Ja jag vet att jag inte borde klaga som snart får åka till solen i 1 vecka men alla andra dagar?
Vad tog de sommar dagarna vägen? 

Fjärilshuset.

Igår blev det en utflyktsdag. Vi åkte mot Fjärilshuset. Det var år och dar sedan jag var där typ 15 år sedan. Förra gången var jag och Wille där med mammagruppen. Wille var helt galen när alla fjärilar flög och landade på hans huvud och näsa.
Denna gången var det inte alls mycket fjärilar utan mest vacker regnskogsmiljö.
Lite tråkigt kan jag tycka när huset heter Fjärilshuset.

Ensamma på Grappa.

Tanken var att vi skulle ätit på Angelas Deli på Rörstrandsgatan som har så fantastiskt goda pastarätter men det hade stängt pga sjukdom. Det var väl typiskt när gänget var så taggade på Angelas Deli. Så det fick bli Grappa Bar och Matsal som är en Italiensk restaurang i Vasastan.
Grappa ska vara ett populärt afterwork ställe med även flera stammisar. Vi var först in och helt ensamma på hela stället när vi hängde på låset.
Hur som helst så fick jag mina canneloni och de var helt okej med tanke på att jag tänkt något annat.

Solen kom en stund. 

Solen kom medan Tilda och jag plockade av blåbären i trädgården. Vi orkade inte hela trädgården men det finns ju andra dagar att plocka bär på. Vi fick i alla fall ihop 4,5 dl. Tror vi bestämde blåbärskaka med vaniljvisp eller blåbärsmuffins.

Det är inte alltid jag vill vara med på bild….surare än surast = Jag.

 Hur som helst så får denna dagen bli en hemma fixa dag med gosebrallorna på kanske hela dagen..
Ha det bäst.
Kramis på er alla. 

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: