Då var det lördagsmorgon.

Hej Hej.

Då var det lördagsmorgon, min sista innan jag äntligen går på semester nästa helg. Jag är inte van vid att jobba så här långt in på sommaren eller vad vi nu har för årstid. För mig är denna tid helig nästan, jag brukar oftast se till att jag får 7 veckor ledigt. Denna sommar blir det bara 5veckor eftersom jag byte jobb i våras. Så ni anar inte vad jag kommer värna om mina dagar och om livet de dagarna.

Tillbaka igen.

Tillbaka igen efter några vabbdagar hemma. Det märktes att jag varit borta då jag hade nästan 2 administrativa dagar att göra klart. Riktigt roligt, men hälften kontor och hälften barngrupp hade nog varit lagom för mig. Hur som helst så gillar jag att hålla på med pedagogisk utveckling därför flöt nog dessa dagar på så bra.

Trädgårdsmästaren.

Som ni redan vet så bor det nog en liten trädgårdsmästare i mig. Jag mår så bra när jag får fixa och
trixa i trädgården. Så det är här jag hållit till på eftermiddagar och kvällar helt uppsluten av allt. Så den ända bild jag tagit på 2 dagar är på en liten nyckelpiga.

Tyst.

Här hemma är det alldeles tyst fortfarande. Barnen sover och kommer säkert sova ett tag till om jag känner dem. Idag har vi inga planer alls vilket är skönt.Det är dags för mig att ta tag i min dag efter några timmar i flera fina webbbutiker. Handla och såklart trädgårdsfixa annars blir det mys. Kanske åker grillen på – hur som helst vi tar dagen som den kommer.

Önskar er alla en toppen helg. Kram  på er alla.

Puss.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: