Drömmer och längtar efter semestern.

Hej Hej.

Oj oj oj vad mitt liv snurrat snabbt idag. Så glad att jag verkligen gick ut på lunchen och försökte andas innan min helt galna eftermiddag satte igång.

Tilda och Robert bor i stan på hotell i natt. Tanken var att jag skulle kommit in och sovit hos dem men jag orkade helt enkelt inte åka tillbaka in till stan. Så imorgon åker jag in och äter frukost med dem istället, för det är ju torsdagsmorgon för mig.

Drömmer och längtar efter semestern.

 Just idag hade jag behövt vila borta i Bodrum men snart så….är det min tur att ligga här och andas och lyssna.

Sötnosen. 

Alltså lilla Popcorn är så söt att jag nästan smäller av. Nu har han även börjat låta när man sitter och pratar med honom. Popcorn är så bedårande söt den lilla killen. Hans favorit snacks nu förtiden är äppel som torkats som chips.

Då var det dags för mig att krama kuddarna och sova sova sova mig pigg igen.

Puss och Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: