Änglalik.

Godnatt.

Egentligen är jag alldeles för trött för att skriva något alls nu men eftersom jag fixade bilderna innan jag somnade i fåtöljen klickar jag iväg dem.
Jag i ett nötskal att inte hinna med allt jag vill förrän klockan blivit för mycket.

Sista fixet klart.

Skor till avslutningen stod på dagens fixa lista. Killarna saknade skor och Wille behövde även lite annat nytt. Han växer så det knakar nu för tiden. Skönt att det var ganska lugnt i Skäris idag. Säkert för att många firade nationaldagen.

Lunch på foodcourten.

Mycket gott och trevligt hade vi det. Canneloni är så gott med ricottaost och spenat.
Mums!!!

Ängelvingar på ryggen.

Flera av mina vänner är så fascinerade av plagg Fanny Michel så jag kände mig lite tvingad att prova och se vad alla pratar om. Änglatröjan är från dem. Jag är riktigt förtjust i den, super skön och även fin tycker jag.

Namnsdagskalas.

Namnsdagskalas och lite nationaldagsfirande i ett och samma kalas.
Grattis Marcel på Gustaf dagen.

Sötnosar, nu säger jag Godnatt på riktigt. 

Ses imorgon igen.

Kramis!!!

2 reaktioner till “Änglalik.

Lägg till

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: