Jag som tyckte hockey var läskigt…

Hej.
 
Tankeställare.

Jag som tyckte att hockey var läskigt fick mig en tankeställare ikväll. Jag som alltid varit så glad att min hockeyspelare är målis för det har känts säkrare. Jag fick mig en tankeställare i brottningshallen idag.

Brottning eller brottningsfys är läskigt. Eller jag blir så rädd att spelarna ska göra illa sig när de brottas utan skydd. Ja jag vet att skydd inte används i brottningsvärlden vilket mina favokillar använder till vardags.

Dagens match eller fight kanske det heter.

Pedan mot Strandfeldt Senior…
Jag såg vem som var starkast…
För den goda stämningens skull håller jag det hemligt.
Den starke kommer att bli grym framöver.

Girlpower.

Fighting är inte bara för killar.
Goda vänner eller bittra fiender???
Ja ni som känner igen dessa tjejerna kan nog även deras historia och den är fortfarande god.

Sov gott.

Dröm sött så hörs vi snart igen.

Puss…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: