Akta blev Attention.

Godmorgon på er.

Solen skiner och jag längtar redan ut till mina rabatter som ska fixas klart idag.
Ska bara dricka ur kaffet och kika klart på dumburken.

Vabb.

Igår eftermiddag var äntligen Tilda också feberfri men hon är fortfarande mycket hostig och trött.
Så nu hoppas jag att hon står på benen på riktigt tills på måndag så att hon får komma tillbaka till sina kompisar igen. Hon längtar så tills att vi ska åka till stan och köpa skolavslutningsklänningen vilket vi skulle gjort denna helgen. Så vi får göra det nästa helg i stället. Den som väntar på något gott funkar så där på en blivande 9åring kan jag säga. Men som tur är har Tilda en plan, en tanke om hur klänningen ska se ut.

Nya naglar.

Nya naglar har jag också fixat hos bästa Monika på Monikas fashion nails and beauty . Denna gången körde vi på gult eller nästan neon gult. Hur som helst så blev de så sjukt coola. Från början hette de AKTA men när de vara klara fick de heta ATTENTION.

Matching….

Monikas bild på mina fina naglar.

Vad har ni för planer för denna lördag?

Hos oss är det som vanligt hockey för Marcel och Robert. Jag tänker trädgårdsfixa och jobba någon timma. Men framför allt njuta av ledig dag och ladda mina batterier för nästa vecka blir en tuff rackare.

Kram Kram – Vi ses snart…

En reaktion till “Akta blev Attention.

Lägg till

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: