Säger bara Hej!

Hej.

Jag har ingenting att säga, det är en sådan dag idag känns det som.
Egentligen har jag gjort en hel del men inget har varit värt att lägga på minnet.

Vill bara bort.

Idag vill jag bara bort riktigt långt bort och inte komma hem förrän jag verkligen vill hem.
Långt borta skulle jag tanka mig alldeles full med ny kraft och energi så jag kan tackla alla hinder som alltid kommer på min väg. Så känns det idag i alla fall. Jag kan faktiskt se mig själv ligga där i solstolen med en god drink och hela livet framför mig. Jädra vad det ser gott ut.
Snälla Herr Lotto Gubben…jag här behöver en vinst nästa gång du ska dra en vinnare.

Dags att åka mot Tullinge igen för att hämta hem Tilda som gympar.

Kram på er alla Sötnosar…

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: