Mys i stan.

Hej Hopp.

Körsbärsblommorna.

Igår lade en vän ut bilder på körsbärsblommorna i Kungsan. Vilket jag inte riktigt kunde tro var sant så här tidigt. Så idag när Tilda och jag var på dagens äventyr var jag bara tvungen att gå till Kungsan och se om det verkligen var sant att träden blommar.
Minsann de gör det, inte alla men många. Men men när träden blommar ska det vara varmt och jag i kortärmat med en drink på TGI Fridays…..

Amerikanskt godis.

Det nya bland småtjejer nu är tydligen Amerikanskt godis. Så till USAGODIS butiken skulle vi bestämt gå idag. Jag fick en känsla av att Amerikanarna sockrar allt för att göra godis. I min godisvärld ligger choklad på en självklart en första plats. Jag tror inte det fanns mer än choklad på popcorn  och Candy Crush kakor i hela butiken. I kväll blir det smakchallenge med allt godis som handlades.

Mys i Gamla Stan.

Vi promenerade från Söder i blåsten till Gamla Stan för att fika på Under Kastanjen som jag gillar så mycket. Idag var det tråkigt nog en massa sura tanter som gnällde på allt och alla där inne. Men men de fick väl salt istället för extra socker i kaffet….Just nu har jag blivit lite extra kär i Gamla Stan och dess mysiga gränder och fika ställen. Det är en bra sak med dessa lediga dagar som varit.

Helt ljuvlig balkong ensam och allena på en sidogata i Gamla Stan.

Dags att brumma ner till affären och handla något gott.
Kram på er alla Fina.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: